Ouders

Unieke ontwikkeling van ieder kind

Informatie voor ouders

Op de Beatrixschool proberen wij zoveel mogelijk aan te sluiten bij de unieke ontwikkeling van ieder kind. Dit kunnen wij niet alleen. U als ouder(s)/verzorger(s), het kind zelf, andere kinderen en vrijwilligers zijn hierbij onmisbaar. Samen is er al veel gerealiseerd en bouwen we verder aan onze school. Wij zijn dan ook heel blij met de grote betrokkenheid van onze ouders. Of u nu onze school al kent of juist op zoek bent naar een school voor uw kind, alle belangrijke informatie vindt u hier:

Gaat uw kind binnenkort naar de basisschool?

Donderdag 18 januari 2024 organiseren wij een open huis voor ouders/verzorgers, die op zoek zijn naar een basisschool voor kun kind, of hun kind willen aanmelden.

In de plaatselijke pers en de diverse kerkblaadjes wordt deze datum ook bekend gemaakt, evenals in onze wekelijkse nieuwsbrief “de Nieuwslander”. Vanzelfsprekend is er voor u dan de gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken met onze school. We leiden u rond en kunnen uw vragen beantwoorden. U bent van harte welkom!

Wilt u tussentijds uw kind aanmelden, neemt u dan vooraf contact op met ons. U kunt op school een aanmeldformulier afhalen of hier downloaden.

Als uw kind is ingeschreven hoort u ongeveer vier weken voor de vierde verjaardag, of voor de zomervakantie, wanneer uw zoon of dochter voor het eerst wordt verwacht. Uw kind mag vooraf een paar dagdelen komen kennismaken. U krijgt hierover bericht van school.